Diétás étrend rendelése

A tea és a fogyókúra

A zöld teát nemcsak élvezeti cikként fogyaszthatjuk, hanem kúraszerűen akkor is, mikor fogyni szeretnénk. Tarts velünk egy csésze zöld teával, hogy megtudd, miért is érdemes minden diétázónak naponta egy-két csésze zöld teát elfogyasztani.

A zöld teáról fontos tudni, hogy igen kedvezően befolyásolja a vérzsír szintjét és a testzsír százalékot is. Napjainkban egyre több olyan anyaggal találkozunk, mely nagy segítséget jelent az elhízás kezelésében, de a zöld tea már évezredes hagyományra tekint vissza. Az új és modern fogyasztó anyagokat a zöld teával kombinálva igen csodás fogyasztó hatást érhetünk el.

zold-tea-dieta

Több klinikai vizsgálat igazolta, hogy a zöld tea képes felgyorsítani a zsírok lebontását, míg hatékonyan képes eltüntetni a felesleges zsírpárnákat. És a zöld tea nemcsak akkor hatásos, ha rendszeres mozgással együtt kombináljuk, hanem akkor is, ha nem társul hozzá rendszeres fizikai aktivitás. Persze azért nem árt egy keveset, nem megerőltetően sportolnunk, hiszen ezzel szintén gyorsítjuk az anyagcserénket, vagyis a táplálékot gyorsabban fogja elégetni a szervezetünk.

Ha zöld teát fogyasztasz sokkal többet teszel magadért mint a zsírégetés és a diétád megsegítése.

Nézzük meg, miben segít még.

Nagy mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mely  ellenállóvá teszi a szervezetünket a fertőzésekkel és egyéb megbetegedésekkel szemben. Vagyis nemcsak a felesleges kilóktól szabadulhatunk meg, hanem egészségünket is megőrizhetjük a segítségével.

Vizelethajtó hatása van, így nagyban segít a méregtelenítésben. Segítségével tökéletesen kitisztítható a szervezet.

  • Meggyorsítja az anyagcserét, így fokozza a véráramot, ami kimossa a mérgeket a szervezetünkből.
  • Jó hatással van a látásra.
  • Magas antioxidáns tartalma segít a fiatalság megtartásában, mivel hatékonyan száll szembe a sejteket öregítő szabadgyökökkel.
  • Csökkenti a koleszterinszintet
  • Allergia ellen védelmet nyújt.
  • Gátolja a fogszuvasodást.
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!